AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtına çıkmak

Kahve falında sırtına çıkmak

Kahve falında sırtına çıkmak bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında sırtına çıkmak gördüyseniz:

  • İlişkilerle ilgili hızlı kararlar alınması durumunda pişmanlıklar yaşanabilir.

Kahve falında arkadaşının sırtına çıkmak yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine delalet eder.

Kahve falında sırta çıkmak bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında sırtına çıkmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtından yılan çıkmak küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sırtını kıllı görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında sırtta yılan görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü sırtta taşımak zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında köpek taşımak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir