AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzdan çıkmak

Kahve falında havuzdan çıkmak

Kahve falında havuzdan çıkmak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzdan çıkmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Kahve falında havuzdan çıkmak zamanının boşa gideceğine, akıl vereceğine tabir olunur.

Kahve falında havuza dalıp çıkmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına yorulur.

Kahve falında havuzda hızlı yüzmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuz düşmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında sıcak su havuzuna girmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında havuzun içinde balıklar görmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalgalı havuzda yüzmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, nitelik ve farklılık geleceğine inanılır.

Kahve falında evin üstünde havuz görmek sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir