AnaSayfa / Genel / Kahve falında yufka açarken görmek

Kahve falında yufka açarken görmek

Kahve falında yufka açarken görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yufka açarken gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet eddilebilirsiniz.

Kahve falında yufka açarken görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini hamur açarken görmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında çiçeği açarken görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, gülüp eğleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kollarını açarak uyumak kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yırtık yufka görmek iyi anlaşacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yufka açan görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına alamet etmektedir.

Kahve falında yufka börek yapmak hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında yufka ıslatmak dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir