AnaSayfa / Genel / Kahve falında kollarını açarak uyumak

Kahve falında kollarını açarak uyumak

Kahve falında kollarını açarak uyumak yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kollarını açarak uyumak gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz şeyler veya size karşıt görüşlerde olan kişilerle ilgili konular için üzülmemelisiniz.

Kahve falında kollarını açarak uyumak yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına alamet eder.

Kahve falında yufka açarken görmek mutluluğunun katlanacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında çiçeği açarken görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işarettir.

Kahve falında birini hamur açarken görmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanla uyumak borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, rakiplerini alt edeceğine yorulur.

Kahve falında araba sürerken uyumak aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına yorulur.

Kahve falında deniz içinde uyumak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, dünya malı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkekle yan yana uyumak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir