AnaSayfa / Genel / Kahve falında yufka ıslatmak

Kahve falında yufka ıslatmak

Kahve falında yufka ıslatmak güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, işsiz kalmaya, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında yufka ıslatmak gördüyseniz:

  • Katılımda bulunmadan önce söylediklerimi hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında yufka ıslatmak kötü işlere girmeyeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yufka ekmek ıslatmak işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında suya girip ıslanmamak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına işarettir.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmamak maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birbirini ıslatmak hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında ıslatılmış pirinç görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, yardımın alınacağına delalet eder.

Kahve falında kendini ıslanmış görmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, geçiminin zor hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağması ama ıslanmamak üzüntülerin son bulacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir