AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık yufka görmek

Kahve falında yırtık yufka görmek

Kahve falında yırtık yufka görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yırtık yufka gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi destekliyor.

Kahve falında yırtık yufka görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında yufka ekmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine delalet eder.

Kahve falında ateşte yufka pişirmek geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yufka kırıntısı görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına işaret eder.

Kahve falında yufka ekmek yapmak yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına rivayet eder.

Kahve falında yufka börek görmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine delalettir.

Kahve falında yufka böreği görmek eğlenceli ortamlara gireceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yufka börek yapmak zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir