AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçeği açarken görmek

Kahve falında çiçeği açarken görmek

Kahve falında çiçeği açarken görmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, anne baba duaları alınacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçeği açarken gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işlerine fazla karışıyormuş gibi algılanmamak için daha pasif kalmanız gerekebilir.

Kahve falında çiçeği açarken görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kollarını açarak uyumak güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini hamur açarken görmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında yufka açarken görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büket çiçek görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına delalettir.

Kahve falında saksi çiçekleri görmek çıkış yolları bulacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına delalet eder.

Kahve falında saksılara çiçek dikmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında büyüyen çiçek görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, canla başla çalışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir