AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini hamur açarken görmek

Kahve falında birini hamur açarken görmek

Kahve falında birini hamur açarken görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, güleceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine işarettir.

Kahve falında birini hamur açarken gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı yürütme veya ortaya koyma konusunda ısrarcı ya da inatçı olabilirsiniz.

Kahve falında birini hamur açarken görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında yufka açarken görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatının düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında kollarını açarak uyumak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiçeği açarken görmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, akıllı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında oyuncak hamur görmek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamurun içinde altın görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, kişinin her işi severek yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamur yapanı görmek canının kıymetini bileceğine, de zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş hamur yemek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir