AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından balgam çıktığını görmek

Kahve falında ağzından balgam çıktığını görmek

Kahve falında ağzından balgam çıktığını görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ağzından balgam çıktığını gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ailenizle ilgili konularda uzlaşmacı olmanızda fayda var.

Kahve falında ağzından balgam çıktığını görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine inanılır.

Kahve falında ağzından balgam atmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah balgam tükürmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine inanılır.

Kahve falında siyah balgam çıkarmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızda balgam görmek hayallerin yarıda kalacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balgamda kan görmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının balgamını görmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında sürekli balgam çıkarmak çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir