AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorganla örtmek

Kahve falında yorganla örtmek

Kahve falında yorganla örtmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Kahve falında yorganla örtmek gördüyseniz:

  • Kendinizden hoşnutsuzluk hissedebilirsiniz.

Kahve falında ölünün üzerine yorgan örtmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yorgan örtmek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, işlerin daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin üzerine yorgan örtmek işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil yorgan örtmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işarettir.

Kahve falında ölünün üstüne yorgan örtmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstünü yorganla örtmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, kendi şansını kendi yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yorganla örtmek varını yoğunu kaybedeceğine, takdir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne yorgan örtmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir