AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün üzerine yorgan örtmek

Kahve falında ölünün üzerine yorgan örtmek

Kahve falında ölünün üzerine yorgan örtmek anne babayla ters düşüleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, onların yaralarına merhem olacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün üzerine yorgan örtmek gördüyseniz:

  • Tartışmalar gereksiz vakit kaybı anlamına gelebilir.

Kahve falında ölünün üstüne yorgan örtmek bolluk ve bereket göreceğine, işlerin devam edeceğine işarettir.

Kahve falında ölüye yorgan örtmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, hem de para kaybettireceğine delalettir.

Kahve falında ölünün üzerine yorgan örtmek de elinin bollaşacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına delalettir.

Kahve falında yeşil yorgan örtmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin üzerine yorgan örtmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına delalettir.

Kahve falında yorganla örtmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, sonunda mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı yorgan örtmek maddi konularda zayıf düşeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin üstüne yorgan örtmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir