AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üzerine yorgan örtmek

Kahve falında birinin üzerine yorgan örtmek

Kahve falında birinin üzerine yorgan örtmek korkularından kurtulacağına, yeni işlere girişileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin üzerine yorgan örtmek gördüyseniz:

  • Başarılarınızın keyfini çıkartabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı yorgan örtmek kurulu düzenin bozulacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında ölüye yorgan örtmek makamından olacağına, yolunda devam edeceğine delalettir.

Kahve falında ölünün üzerine yorgan örtmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında yorganla örtmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz yorgan örtmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına delalettir.

Kahve falında birinin üstüne yorgan örtmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstüne yorgan örtmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üstünü yorganla örtmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir