AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yorgan örtmek

Kahve falında beyaz yorgan örtmek

Kahve falında beyaz yorgan örtmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, işinde zarar edeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz yorgan örtmek gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almak için yardıma ihtiyacınız varsa, sormaktan çekinmeyin.

Kahve falında beyaz yorgan örtmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin üstüne yorgan örtmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında üstünü yorganla örtmek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında ölüye yorgan örtmek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı yorgan örtmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında yorganla örtmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine yorgan örtmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine yorulur.

Kahve falında ölünün üzerine yorgan örtmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, bolluk içinde yaşamaya yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir