AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgana sarılıp yatmak

Kahve falında yorgana sarılıp yatmak

Kahve falında yorgana sarılıp yatmak enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, şansın ve bahtının da açılacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında yorgana sarılıp yatmak gördüyseniz:

  • Daha fazla gülmek ev eğlenmek niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında yorgana sarılıp yatmak atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yorganda yatmak çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yorganla yatmak başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yorganın altında yatmak aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yorgan altında yatmak verilen emeğin boşa gideceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatak yorgan yatmak kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına delalettir.

Kahve falında yorgana sarılmak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı yorgan görmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir