AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorganda yatmak

Kahve falında yorganda yatmak

Kahve falında yorganda yatmak sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında yorganda yatmak gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar sizin için en iyi şey gibi görünmese de, en sonunda kazanmanızı sağlayacak.

Kahve falında yorganın altında yatmak korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına delalet eder.

Kahve falında yatak yorgan yatmak sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yorganda yatmak canın derdine düşeceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yorgana sarılıp yatmak uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işaret eder.

Kahve falında yorganla yatmak uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgan altında yatmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, ekmeğinin azalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yorgan almak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında kılıfsız yorgan görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir