AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden saklandığını görmek

Kahve falında birinden saklandığını görmek

Kahve falında birinden saklandığını görmek manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden saklandığını gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da kaba davranan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında dolapta saklanmak rahat edeceğine ve huzur duyacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bahçede saklanmak sağlık sorunları varsa düzeleceğine, işlerini düzene sokacağına işarettir.

Kahve falında divan altına saklanmak gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında teröristten saklanmak yeni malların alınacağına, sıkıntılarından arınacağına işaret eder.

Kahve falında depremden saklanmak kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına tabir olunur.

Kahve falında yılandan saklanmak sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına delalettir.

Kahve falında banyoya saklanmak hayırsız olaylar yaşayacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize saklanmak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir