AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorganı alıp gitmek

Kahve falında yorganı alıp gitmek

Kahve falında yorganı alıp gitmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yorganı alıp gitmek gördüyseniz:

  • Oldukça cazip ya da faydalı görünen bazı teklif, öneri ya da davetler bir an da eskisi kadar olumlu görüntü vermeyebilir.

Kahve falında yorganı alıp gitmek işlerin eski haline döneceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında para almaya gitmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, gelirinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında almanya gitmek büyük sıkıntılar çekeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine tabir olunur.

Kahve falında alyans almaya gitmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine işaret eder.

Kahve falında uçağa binip almanyaya gitmek dileklerinin kabul olacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında lokum almaya gitmek kurulan hayallerin yıkılacağına, komşular tarafından kötülenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abdest alıp camiye gitmek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında çorap almaya gitmek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir