AnaSayfa / Genel / Kahve falında alyans almaya gitmek

Kahve falında alyans almaya gitmek

Kahve falında alyans almaya gitmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerin günden güne açılacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında alyans almaya gitmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, karşı cinsten bir sürü kimse olabilir.

Kahve falında alyans almaya gitmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında çantayı alıp gitmek de elinin bollaşacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında yumurta almaya gitmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, bir bebek sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında valizi alıp gitmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında uçağa binip almanyaya gitmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında simit almaya gitmek sevinçli haberlerin alınacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kömür almaya gitmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına alamet eder.

Kahve falında yorganı alıp gitmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir