AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı yorgan görmek

Kahve falında sarı yorgan görmek

Kahve falında sarı yorgan görmek aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, kişinin fakirleşeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında sarı yorgan gördüyseniz:

  • Katılacağınız aktiviteler veya gruplar inandığınız konularda mutlu sona ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında yorgana sarılıp yatmak onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına delalettir.

Kahve falında yorgana sarılmak adını kirleteceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine delalettir.

Kahve falında sarı yorgan görmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında çarşaf yorgan görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, rızkının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yorgan katladığını görmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye yorgan örtmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, mali olarak küçüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yorganı kaybetmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ipe yorgan görmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, başının belaya girmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir