AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgana sarılmak

Kahve falında yorgana sarılmak

Kahve falında yorgana sarılmak hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yorgana sarılmak gördüyseniz:

  • Mart ayında partnerinizin gelirlerini ilgilendiren gelişmeler, sorumluluklarınızın artmasına neden olabilir.

Kahve falında sarı yorgan görmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında yorgana sarılıp yatmak huzur ve şifa bulacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında yorgana sarılmak zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında ipek yorgan görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yorgan dikmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yorganın altında yatmak rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yorgan katlamak elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında yorganda güve görmek dileklerin kabul olacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir