AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık kılıfı dikmek

Kahve falında yastık kılıfı dikmek

Kahve falında yastık kılıfı dikmek kazanç ve kar getireceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, düşman malından yemeye, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, tekin olmayan işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında yastık kılıfı dikmek gördüyseniz:

  • Kuşkular artacaktır, gereksiz isteklerde bulunabilir huysuz olabilirsiniz.

Kahve falında yastık kılıfı dikmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yastık kılıfı görmek güçlükle elde edilecek başarı, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yastık kılıfı görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kılıfsız yastık görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılardan kurtulmaya tabir olunur.

Kahve falında yastık kılıfı değiştirmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yastık kılıfı yıkamak üzüntülü bir döneme girileceğine, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında yastık kılıfı geçirmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz yastık kılıfı görmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir