AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yastık kılıfı görmek

Kahve falında beyaz yastık kılıfı görmek

Kahve falında beyaz yastık kılıfı görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz yastık kılıfı gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler için aşırı harcamalarda bulunmanız eleştiri sebebi olabilir.

Kahve falında beyaz yastık kılıfı görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yastık kılıfı yıkamak işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yastık kılıfı geçirmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında yastık kılıfını çıkarmak göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında yırtık yastık kılıfı görmek iş ve mekan değiştireceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil yastık kılıfı görmek yerinde saymayacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yastık kılıfı değiştirmek çok başarılı işlere girileceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına işarettir.

Kahve falında siyah yastık kılıfı görmek yolunun hep açık olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir