AnaSayfa / Genel / Kahve falında yöneticiye sarılmak

Kahve falında yöneticiye sarılmak

Kahve falında yöneticiye sarılmak ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında yöneticiye sarılmak gördüyseniz:

  • Karışık bir durumun çözümünde strateji kurmaya ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında yöneticiye sarılmak yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında yöneticiden hediye almak kişinin ağız tadına kavuşacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ters yöne yürümek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine inanılır.

Kahve falında kadın yönetici görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yönünü bulamamak uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzey yönünü görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kişinin kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında ters yönde yürümek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini yönetici görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir