AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters yönde yürümek

Kahve falında ters yönde yürümek

Kahve falında ters yönde yürümek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, hayallerinin de yarım kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine rivayet eder.

Kahve falında ters yönde yürümek gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinizde ya da genel olarak ilişkilerinizde çıkan iktidar ya da ego sorunları, ilişkilerinize zararlar verebilir.

Kahve falında ters yönde yürümek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ters yöne yürümek başına bazı musibetlerin geleceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında ters yöne girmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında ters yöne gitmek endişelerinin yerini umudun alacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ters yönde gitmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namazı ters yönde kılmak hayata karşı zayıf davranmayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla ters yöne girmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında arabayla ters yönde gitmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir