AnaSayfa / Genel / Kahve falında yöneticiden hediye almak

Kahve falında yöneticiden hediye almak

Kahve falında yöneticiden hediye almak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisiyle de gururlanacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine rivayet eder.

Kahve falında yöneticiden hediye almak gördüyseniz:

  • Takılınılan yerler varsa, alışılmadık fikirlerin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yöneticiden hediye almak alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına delalettir.

Kahve falında ters yöne namaz kılmak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğu yönünü görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında yön bulmak yapılan işte ustalaşılacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına alamet eder.

Kahve falında yöneticiler görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ters yöne yürümek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namazı ters yönde kılmak işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kıbleye ters yönde namaz kılmak başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir