AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yönetici görmek

Kahve falında kendini yönetici görmek

Kahve falında kendini yönetici görmek esenleyeceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, elindeki imkanların artacağına alamet eder.

Kahve falında kendini yönetici gördüyseniz:

  • Doğru bir strateji geliştirmeden ön plana çıkmamakta fayda var.

Kahve falında yönetici olmak iyi hissedileceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yönünü bulamamak sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yönetici görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında işyeri yöneticisini görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında yön tarif etmek elindeki imkânları seferber edeceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında yöneticiyle kavga etmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, insanları sakinleştireceğine inanılır.

Kahve falında kendini yönetici görmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanlış yönde namaz kılmak bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir