AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın yönetici görmek

Kahve falında kadın yönetici görmek

Kahve falında kadın yönetici görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın yönetici gördüyseniz:

  • Aynı karmaşıyı duygusal hayatınızda da yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kadın yönetici görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında doğu yönünü görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine tabir olunur.

Kahve falında ters yöne girmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suya yön vermek mesleğindeki statüsünün de artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şirket yöneticisi görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında ters yöne gitmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ters yönde namaz kılmak sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yöneticiyle kavga etmek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, daha fazla kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir