AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolunmuş güvercin görmek

Kahve falında yolunmuş güvercin görmek

Kahve falında yolunmuş güvercin görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yolunmuş güvercin gördüyseniz:

  • Eleştirilmek istemiyorsanız iş hayatınıza ya da ortaya çıkaracağınız işlere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında yolunmuş güvercin görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında güvercin pisliği görmek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, toplum içindeki değerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercine ateş etmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulur.

Kahve falında yılan ve güvercin görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin tutmak moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına işarettir.

Kahve falında güvercinden mektup almak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta güvercin görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz güvercinle konuşmak esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, sorunlarının azalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir