AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin pisliği görmek

Kahve falında güvercin pisliği görmek

Kahve falında güvercin pisliği görmek yaşamın kolaylaşacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, işveren koltuğunda oturacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin pisliği gördüyseniz:

  • Olayları farklı bir bakış açısıyla değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında güvercin pisliği yemek fakir fukaraya yardım edeceğine, başka kimselere de yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin pisliği görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında güvercin pisliği temizlemek işlerin kötü bir duruma geleceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında davar pisliği görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, sevdiklerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ahır pisliği görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek pisliği temizlemek merdiven atlayacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine delalettir.

Kahve falında köpek ve pisliğini görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek ve pisliğini görmek çok daha büyük adımların atılacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir