AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercine ateş etmek

Kahve falında güvercine ateş etmek

Kahve falında güvercine ateş etmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, daha temkinli ve garantici olacağına alamet eder.

Kahve falında güvercine ateş etmek gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan ya da sizinle yarışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında güvercine ateş etmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü beyaz güvercin görmek bazı kayıplar olabileceğine, parasının ve canın güvende olacağına delalettir.

Kahve falında güvercinin yuva yaptığını görmek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, husumetlerin başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında iki tane beyaz güvercin görmek rızkının kesilmeyeceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında güvercin salıvermek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, eğlenceli günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yavrulu güvercin görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, günlerinin güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz güvercin öldüğünü görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, işinin aksayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz siyah güvercin görmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir