AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolun kapandığını görmek

Kahve falında yolun kapandığını görmek

Kahve falında yolun kapandığını görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yolun kapandığını gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük ya da daha tecrübeli kişilerin gelecek planlarınız üzerinde etkileri olabilir.

Kahve falında yolun kapandığını görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yolu kapanmak yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, mesleğinde atılım yapacağına işarettir.

Kahve falında kapı kapanması görmek çok iyi işler yapılacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dükkanın kapandığını görmek umutlarını kaybedeceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına inanılır.

Kahve falında işyerinin kapanmasını görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında birini kapanmış görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, adının her yerde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kapandığını görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığın birinin kapandığını görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir