AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kapanmış görmek

Kahve falında birini kapanmış görmek

Kahve falında birini kapanmış görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında birini kapanmış gördüyseniz:

  • İlerleme kaydetmek ya da kendinizi göstermek istediğiniz konularda tam olarak bulunmanız gereken yerdesiniz.

Kahve falında annenin ayaklarına kapanmak geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ayaklarına kapanmak kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında başı açık birinin kapandığını görmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kapana kısılmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapandığı görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kapanıp açıldığını görmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, rahatının yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaklarına kapanmak daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına inanılır.

Kahve falında birinin kapandığını görmek dargınların barışacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir