AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinin kapanmasını görmek

Kahve falında işyerinin kapanmasını görmek

Kahve falında işyerinin kapanmasını görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, yarınlara bakacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine alamet eder.

Kahve falında işyerinin kapanmasını gördüyseniz:

  • Problemli ortamlarla uğraşma zorluğu istikrarsız bir görünüm vermenize neden olabilir.

Kahve falında işyerinin kapanmasını görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapının kapandığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına işarettir.

Kahve falında kapana kısılmış fare görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapanmak örtünmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kapanmaya karar vermek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir kapının kapandığını görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işarettir.

Kahve falında kapanıp açılmak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açılıp kapanmak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir