AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolu uzatmak

Kahve falında yolu uzatmak

Kahve falında yolu uzatmak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına işaret eder.

Kahve falında yolu uzatmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altına almanız, alacak verecek konularına odaklanmanız, ödemelerinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında yolu uzatmak büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında kadın tenasül uzvu görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklarını uzatmak çok üzüntülü yollardan geçeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boy uzatmak yolunun açılacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında harama el uzatmak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine alamet eder.

Kahve falında uzatılan parayı almak dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin el uzattığını görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, yetki sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi cinsiyet uzvunu görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir