AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolların buz tuttuğunu görmek

Kahve falında yolların buz tuttuğunu görmek

Kahve falında yolların buz tuttuğunu görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında yolların buz tuttuğunu gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda eski bir tanıdık duygusal anlamda sizi yorabilir ya da üzebilir.

Kahve falında buz tutmuş yol görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında yolların buz tuttuğunu görmek hep dua edeceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buz tutmuş su görmek evlatlarının hayırlı olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suların buz tuttuğunu görmek fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buz tutmuş denizde yüzmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş insan görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buz tutan deniz görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işarettir.

Kahve falında buz tutmuş göl görmek bilakis malının çoğalacağına, beddua ve ah alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir