AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoldan taş kaldırmak

Kahve falında yoldan taş kaldırmak

Kahve falında yoldan taş kaldırmak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, müjdeli haberler alacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yoldan taş kaldırmak gördüyseniz:

  • Hissi güçlükler ile mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz yani bazı olaylar başınıza bela açabilir dikkatli olmalısınız.

Kahve falında yoldan taş kaldırmak gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında taş kaldırmak fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağır taş kaldırmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında taş kaldırmak görmek amacına ulaşmayı başaracağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşı kaldırmak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük taş kaldırmak işlerinin toparlanacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına yorulur.

Kahve falında yerden taş kaldırmak ister istemez çok üzüleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yoldan taş toplamak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir