AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı yolda araba sürmek

Kahve falında taşlı yolda araba sürmek

Kahve falında taşlı yolda araba sürmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir işe başlayacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, büyük bir gelir toplayacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında taşlı yolda araba sürmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda hareket arıyorsunuz.

Kahve falında taşlı yolda araba sürmek kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına inanılır.

Kahve falında yolda araba sürmek rakiplerine yenileceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işarettir.

Kahve falında buzlu yolda araba sürmek hedeflerini tutturacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında toprak yolda araba sürmek kendi işinin sahibi olacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işarettir.

Kahve falında dar yolda araba sürmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında sisli yolda araba sürmek uzun ve hayırlı bir ömre, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık yolda araba sürmek aşının da çoğalacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında uzun yolda araba sürmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir