AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı yolda araba görmek

Kahve falında taşlı yolda araba görmek

Kahve falında taşlı yolda araba görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, hedeflerini tutturamayacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşlı yolda araba gördüyseniz:

  • Daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında taşlı yolda araba kullanmak hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, zorlukların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı yolda araba görmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine işaret eder.

Kahve falında taşlı yolda araba sürmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yoldan taş temizlemek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yoldan taş kaldırmak üzüntülerinin son bulacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı yolda yürümek iş hayatında değişiklik yapacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına tabir olunur.

Kahve falında yolda çakıl taşları görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında taşlık yolda yürümek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir