AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda sıkışmak

Kahve falında yolda sıkışmak

Kahve falında yolda sıkışmak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, mutlu ilişkiler kuracağına yorulur.

Kahve falında yolda sıkışmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelmek veya sizi mutlu edecek seyahatler yapmak ajandanızda yer alabilir.

Kahve falında yolda sıkışmak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına inanılır.

Kahve falında askerle el sıkışmak ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulur.

Kahve falında köşeye sıkışmak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabaya sıkışmak işlerinin artacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla el sıkıştığını görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deliğe sıkışmak gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin elini sıkıca tutmak aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerin sıkıştığını görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir