AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplanla karşılaşmak

Kahve falında kaplanla karşılaşmak

Kahve falında kaplanla karşılaşmak isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, bazen umutlarını yitireceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaplanla karşılaşmak gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalıdır.

Kahve falında kaplanla karşılaşmak eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, maddi güç sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında eski bir arkadaşla karşılaşmak ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, kazançlı kapıların açılacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin biriyle karşılaşmak özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, küslüklerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık biriyle karşılaşmak olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, rızkından olacağına alamet eder.

Kahve falında zorluklarla karşılaşmak başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun biriyle karşılaşmak kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle karşılaşmak elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla karşılaşmak çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir