AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle sürekli karşılaşmak

Kahve falında biriyle sürekli karşılaşmak

Kahve falında biriyle sürekli karşılaşmak kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle sürekli karşılaşmak gördüyseniz:

  • Fiziksel uğraşlara gerek duyabilirsiniz.

Kahve falında biriyle sürekli karşılaşmak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla karşılaşmak parasız kalmaya, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aslanla karşılaşmak oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde hırsızla karşılaşmak kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine delalettir.

Kahve falında gördüğün kişiyle karşılaşmak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında tesadüfen karşılaşmak birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivende karşılaşmak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle karşılaşmak sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, sermayesinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir