AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğüne geç kalmak

Kahve falında düğüne geç kalmak

Kahve falında düğüne geç kalmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine işarettir.

Kahve falında düğüne geç kalmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Kahve falında kendi düğününe geç kalmak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine yorulur.

Kahve falında düğününe geç kalmak özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğüne geç kalmak maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğününe geç kaldığını görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında bir yere geç kalmak üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında servise geç kalmak şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında geç kalmak yetişememek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına inanılır.

Kahve falında sınav geç kalmak mal sahibi olacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir