AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi nişanına geç kalmak

Kahve falında kendi nişanına geç kalmak

Kahve falında kendi nişanına geç kalmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, işlerinin çoğalacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kendi nişanına geç kalmak gördüyseniz:

  • Hatasız yaşama becerinizi veya mükemmelliğinizi test etmek isteyebilirler.

Kahve falında nişana geç kalmak söz ve yetki sahibi olacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi nişanına geç kalmak tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine inanılır.

Kahve falında derse geç kalmak değer göreceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında gidilecek yere geç kalmak kendisini çok daha iyi hissedeceğine, rakiplerini mağlup edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dershaneye geç kaldığını görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işe geç kalmak önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınava geç kalmak ve girememek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine delalet eder.

Kahve falında cuma namazına geç kalmak yeni bir işe geçiş yapılacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir