AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi düğününe geç kalmak

Kahve falında kendi düğününe geç kalmak

Kahve falında kendi düğününe geç kalmak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, sorunların üstesinden geleceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi düğününe geç kalmak gördüyseniz:

  • Belli plan, sunum veya teklifleriniz karşınızdaki kişilere gerçekçi görünmeyebilir.

Kahve falında düğününe geç kaldığını görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi düğününe geç kalmak bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında düğüne geç kalmak ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında düğününe geç kalmak fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında işe geç kalmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, aç kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geç kalmak yetişememek mal mülk sahibi olacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derse geç kalmak sahip olduklarının eksileceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına yorulur.

Kahve falında camiye geç kalmak darlık içine düşeceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir