AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş görüşmesine geç kalmak

Kahve falında iş görüşmesine geç kalmak

Kahve falında iş görüşmesine geç kalmak durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında iş görüşmesine geç kalmak gördüyseniz:

  • Fazla gururlu olmanız nedeniyle kendinizi köşeye sıkışmış halde bulabilirsiniz.

Kahve falında iş görüşmesine geç kalmak kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında iş görüşmesi görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonda iş görüşmesi yapmak yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iş görüşmesine girmek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iş görüşmesine gittiğini görmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına inanılır.

Kahve falında iş görüşmesine gitmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında iş görüşmesi yapmak sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefon görüşmesi görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir