AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolcu otobüsünden inmek

Kahve falında yolcu otobüsünden inmek

Kahve falında yolcu otobüsünden inmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, istenen her şeye sahip olunacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kafasının sakinleşeceğine, onların kıymetini bileceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yolcu otobüsünden inmek gördüyseniz:

  • Daha az konuşup daha çok dinlemenizde fayda var.

Kahve falında yolcu otobüsünden inmek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine alamet eder.

Kahve falında otobüse binip yolculuk etmek içine büyük bir huzurun dolacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında otobüse binmek inmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında otobüsle yolculuk yaptığını görmek güzel günler yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yolcu otobüsü görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında otobüsle yolcu taşımak çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüs yolculuğu etmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında otobüs yolculuğu görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir