AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolcu otobüsü görmek

Kahve falında yolcu otobüsü görmek

Kahve falında yolcu otobüsü görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına alamet eder.

Kahve falında yolcu otobüsü gördüyseniz:

  • Yapacağınız çok önemli anlaşmalarda karşınızdaki kişiyle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında otobüsle yolculuk yaptığını görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında yolcu otobüsü görmek bilmediği duyguları tadacağına, işlerinde berekete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında otobüsle uzun yolculuk yapmak akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüsle yolculuk etmek iç dünyasının zenginleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında otobüsle yolculuk yapmak işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına delalettir.

Kahve falında yolcu otobüsünü kaçırmak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına yorulur.

Kahve falında otobüsle yolcu taşımak hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında otobüs yolculuğu yaptığını görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir