AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüse binip yolculuk etmek

Kahve falında otobüse binip yolculuk etmek

Kahve falında otobüse binip yolculuk etmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, sorunlarını çözebileceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, masumluğunu ispat edeceğine, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında otobüse binip yolculuk etmek gördüyseniz:

  • Başarmak veya ortaya çıkartmak istediğiniz konularda, sonuçlandırmak istediğiniz işlerde rahatsızlık yaratan ne varsa ortadan kaldırmanın bir yolunu bulabilirsiniz.

Kahve falında otobüse binip yolculuk etmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otobüse binip yolculuk yapmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında trene binip yolculuk yapmak maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalettir.

Kahve falında otobüse binip inmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında otobüse binip kaçmak huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, çok zengin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobüse binip geri inmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında otobüse binip gitmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında ata binip gezmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir