AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsle yolcu taşımak

Kahve falında otobüsle yolcu taşımak

Kahve falında otobüsle yolcu taşımak hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsle yolcu taşımak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir konuyla kararlı şekilde uğraşmaya hala hazır olmaya bilirsiniz.

Kahve falında otobüsle yolcu taşımak fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine inanılır.

Kahve falında otobüsle yolculuk yapmak gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük yolcu otobüsü görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otobüse binip yolculuk etmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında yolcu otobüsü sürmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında otobüsle yolculuğa çıkmak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle otobüs yolculuğu yapmak her anlamda güçleneceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında otobüs yolculuğa çıkmak sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, onu isyan noktasına getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir