AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsle yolculuk yaptığını görmek

Kahve falında otobüsle yolculuk yaptığını görmek

Kahve falında otobüsle yolculuk yaptığını görmek kötü sözler duyulacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüsle yolculuk yaptığını gördüyseniz:

  • Belli amaçlarınıza ulaşmak için size yardım edebilecek kişilerden yardım istemekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında otobüste yolculuk yapmak düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine inanılır.

Kahve falında otobüse binip yolculuk yapmak tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, şansın çalışmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüs yolculuğu etmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otobüse binip yolculuk etmek umutların yıkılacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsle yolculuk etmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsle yolculuğa çıkmak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, sorunların artacağına alamet eder.

Kahve falında otobüsle uzun yolculuk yapmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında otobüs yolculuğu yaptığını görmek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir